Sunday, December 28, 2008

Tag kali pertama

Salam, first time saya di tag. Pengalaman pertama yang Mr. Shinja tinggalkan untuk saya. Mulannya a liltle bit confius, sebab ada juga laman web TAGGED, saya ingatkan ada kaitan dengan 'tag' ini, rupanya tidak...
Begini rasanya di'tag' yer...saya rasa terpukau untuk menjawab segala persoalan sejujur mampu, sangkaan saya ianya sekadar penulisan biasa, namun ia mampu membuatkan saya sebak dan menitiskan airmata apabila mencari jawapan yang jujur lagi ikhlas....inilah jawapan dari lubuk hati saya. Maaf jika ada yang menyakiti sesiapa, saya sekadar jujur dalam menjawab..

1> Do you think you are HOT?
erm, i dont think so..coz, its not a summer sem now..its winter...i felt so cold day by day...


2> Upload your fav picture of you!!















3> Why do like that picture?
Coz i like the way she smile..she look so happy, yesterday i put dis pic as her desktop background...then she changed with another pic 4 minutes later...mybe she hate dis pic..but i luv it..sorry dear..!

4> When was the last time you ate pizza?
erm, pada 6 disembar 2008, masa tu di ampang KL, masa saya balik malaysia baru ni, semua blank xtau nak masak aper..sebab sibuk dengan persiapan nak sambut raya haji, so kami masak untuk raya lah...tiba waktu magrib, semua dah lapar, nak makan makanan untuk raya, cam x suprise plak, so we decided to buy KFC and order pizza. Kami oder chicken+mushroom pizza and vege pizza. ayah xleh makan chicken n meat, thats y kami belikan untuk ayah yang vege..

5> The last song you listen to?
Permataku- mirwana...i luv dat song so much...ada kenangan abadi di situ...setiap hari saya dengar lagu tu...dalam winamp list saya, hanya lagu tu yang saya simpan...maafkan saya...

6> What are you doing right know beside this?
makan coklat cadbury dairy milk..sebab tengah presure...tertekan n tengah merajuk dengan seseorang, kata orang coklat leh buat kita cool...thats y i ate it...harap nak cool, tapi macam xcool jer, rasa manis je coklat ni..

7> What name would you prefer besides yours?
KaK NaH, FaRauLaH, FaRauLaH HaLiB,


8> People to tag:
a- Auriss Haira
b- daiayaya28
c- S.Y.I.F.A
d- lutfys
e- Lensa MinDa

9> Who is number one?
member d irbid, bakal doktor, dulu, masa saya g karisma di irbid, saya tumpang umah dia lah..best..

10> Number three is having a relationship with?
Wif me!...Kawtsar Ainol Azhar..dia juga bakal doktor, belajar di indonesia,my best fwen since 1999 maybe..

11> Say someting about number five?
teman yang terlalu mencintai ukhuwwah fillah, menjaga kami 1 batch bagai saudara kandung, tapi sejak akhir2 ni sudah mendapat title baru, namun dia tetap sahabat. semoga apa yang dia sendiri perjuangkan 1 ketika dahulu masih segar di ingatannya.

12> What about number four?
adik junior kusza...budak sabah..seorang adik yang baik dah memahami...

13> Who is number two?
my housemate...nothing to explain..terlalu banyak..xtau mana satu nak dihurai tentang dia, lebih baik diam dari terus ter'vibrate'...

13 comments:

Ainul Arina Madhiah

salam kak.. ala.. saya dah buat tag ni baru2 nih.. macam mana nih? hehe

aMieNaH riDZwaN @ riDZ

huhuhu...ye ker?...erm, xpe lh klo gtu abaikn jelah k...tgu len kali plak..

rizq

both of you look sweet and beautiful!
Ceria selalu!

aMieNaH riDZwaN @ riDZ

thanks rizq...actually saya nak tag awak, tapi awak dah delete blog awak, hope awak buat blog baru one day...so dat i can tag u...

rizq

its ok..insyaallah suatu masa nanti,kita saling mengenalikan.. how frequent do you visit your blog?

aMieNaH riDZwaN @ riDZ

everyday insyaallah..but not visit my blog, just vist my account blog...so, it doesnt intrup my vsitors number..

rizq

apekah maksud di sebalik faraulah halib..and if i were tagged by you which one will i be in the ranking...just wondering..

aMieNaH riDZwaN @ riDZ

kalau cik rizq perasan, saya ada hurai maksud disebalik semua nickname saya dlm artikel lalu...faraulah maksud strawberry dan halib pula bermakna susu...kat sni faraulah halib tu lebih kurang strawberry shake...sdap...erm,number third maybe..coz i like number 3...hehehe...

aMieNaH riDZwaN @ riDZ
This comment has been removed by the author.
Anonymous

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]make or buy software, [url=http://firgonbares.net/]kaspersky internet security 2009 reviews[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] adobe acrobat 9 initial view not saved qxp quarkxpress free download reader
software discounts for educators [url=http://firgonbares.net/]dreamweaver to buy[/url] buying photoshop software
[url=http://firgonbares.net/]store register software[/url] cheap microsoft office 2008
[url=http://firgonbares.net/]Microsoft PACK-1 Adobe PACK[/url] cheap software 4
5 Pro Finale [url=http://firgonbares.net/]free software for purchase[/b]

Anonymous

[url=http://sunkomutors.net/][img]http://sunkomutors.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]pc software stores in, [url=http://sunkomutors.net/]microsoft computer software[/url]
[url=http://sunkomutors.net/][/url] buy used adobe software kaspersky 5 key
microsoft office 2003 license [url=http://sunkomutors.net/]softwares stores[/url] autocad for mac
[url=http://sunkomutors.net/]www cheap software[/url] discount software stores
[url=http://sunkomutors.net/]adobe acrobat professional 9 crack[/url] inside sales software
macromedia software flash player [url=http://sunkomutors.net/]Suite 4 Design[/b]

Anonymous

[url=http://hopresovees.net/][img]http://vonmertoes.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]advocate office software, [url=http://hopresovees.net/]serial for adobe acrobat 9[/url]
[url=http://bariossetos.net/][/url] users purchase software nero 9 trial
autocad electrical [url=http://bariossetos.net/]free adobe photoshop softwares[/url] coreldraw free trial
[url=http://vonmertoes.net/]nero 9 keygentorrent[/url] purchase software online
[url=http://bariossetos.net/]how to buy photoshop[/url] how to order software
academic software canada [url=http://hopresovees.net/]canada based software[/b]

Anonymous

[url=http://hopresovees.net/][img]http://hopresovees.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]medical office billing software, [url=http://bariossetos.net/]software like adobe[/url]
[url=http://hopresovees.net/][/url] pros and cons of quarkxpress 7 www macromedia com software flashplayer 7
buy computer software [url=http://bariossetos.net/]use of educational software[/url] student software discounts
[url=http://vonmertoes.net/]adobe photoshop cs3 classroom in book w/cd[/url] what photoshop to buy
[url=http://hopresovees.net/]buy adobe acrobat software[/url] office 2003 software
software for small shop [url=http://hopresovees.net/]adobe photoshop cs4 student promotion code[/b]

Blogger template 'Purple Mania' by Ourblogtemplates.com 2008

Jump to TOP